Det här är i praktiken samma recept som Brantevikssill på inläggningssill, men vet att en del söker på femminuterssillen så då vill jag göra det lättare för er
Naturligtvis går det bra att använda femminuterssill för receptet om man så vill. Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Med hjälp av femminuterssill krävs det inte mer än så. 1 burk femminuterssill, i centimetertjocka skivor. 1 burk femminuterssill, i centimetertjocka skivor
Här använder jag femminuterssillen och kokar ny lag, men det går också bra med inläggningssill. Använder du femminuterssill, räcker ett dygn för att sillen ska ta åt sig smaken
Skär en förpackning (420 g) väl avrunnen femminuterssill i mindre bitar och vänd ner i såsen tillsammans med det finskurna gröna på en salladslök. 420 g femminuterssill
Skär en förpackning (420 g) väl avrunnen femminuterssill i mindre bitar. 420 g femminuterssill. Koka en lag på 1 1/2 dl vatten, 1 dl socker och 1/2 dl ättikssprit (12 %), låt svalna