Visst – jag är personligen vegan och äter inte kyckling alls, och har inte gjort det på många år, men jag vet att många som läser den här bloggen eller som kanske hittat det här inlägget via google är flexitarianer eller kanske helt nya till det här med vegomat, så jag tänkte hjälpa er att komma igång lite mer
Blanda dem i sallader, lägg dom på dina lyxmackor eller kanske i din soppa. Kalla mig gärna nörd om du vill, idag ger jag dig fem vegan salladstoppingar som gör dig glad
Ägget på bilden har legat i fem minuter. Han beställde “rostat bröd med smör, pocherade ägg, krispigt bacon och en rejäl hög med Hollandaise”, något som den kända hovmästaren, Oscar Tschirky förfinade till den mer vanliga versionen av Ägg Benedict som vi känner till idag med en English muffin, skinka med pocherat ägg och Hollandaise
Rör ner ett ägg i taget. om äggen är stora kan mer mjöl behövas. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. lägg dem med ena snittytan upp på plåten och rosta dem i 5 minuter. 2 ägg
Skär svampen i bitar och bryn fem minuter i smöret, så den får lite färg. Idag får du ett recept som passar både till kokta ägg och en fylld omelett, ombyte förnöjer
Sedan dess har jag säkert gjort dem ytterligare fem gånger. Låt gröten svalna till rumstemperatur (om den inte redan ligger i kylen) och lägg den i matberedaren
Bacon och ägg. Att steka ihop lite ägg och bacon går väldigt snabbt och är fantastiskt gott. Jag brukar ofta göra äggröra eftersom det är smidigt när man äter många ägg