Corte a galinha pelas juntas, retire a banha, lave e frite em um pouco de óleo sem deixar queimar. Quando a gordura derreter, separe a metade e reserve
Idag när jag kom hem väntade ett trevligt bud från Fazer på mig och det visade sig vara en tidig julpresent med olika sorters julgodis som ser väldigt gott ut =) När vi brukar åka på finlandskryssning köper vi alltid med oss fazers gröna kulor på tax freen och här i påsen fanns det en ask med marmeladkulor i olika färger så det ska bli kul att testa det =)
Har också hämtat ut ett paket idag från Fazer, så snällt av dem att skicka gratisprov. Jag fick 400 g Karl Fazer Mjölkchoklad, blir en god efterrätt det hihi. Familjeföretaget Fazer grundades år 1891 och firade nu den 17 september 120 år
250 g ljus/mörk fazer choklad. Då var det återigen min tur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även denna gången
Läste i den trendspaning som Ann Fernholm skrev om på sin blogg Ett sötare blod häromdagen, att även Fazer hakat på trenden att baka bröd med mindre kolhydrater
tex Fazer ). Idag ska ni få ett enkelt tips på julgodis som går riktigt snabbt att göra. Att smälta choklad och blanda med något gott är det allra smidigaste sättet att göra julgodis på, ingen termometer behövs och det kräver verkligen minimal arbetsinsats