Fasta päron recept

Päron i konjak med nötgrädde

Päron i konjak med nötgrädde

Skala päronen och lägg dem i kastrullen. Ta upp päronen och lägg dem i en skål eller burk. Häll lagen över päronen och låt kallna
Päron i konjak med nötgrädde

Päron i konjak med nötgrädde

8 små, fastapäron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 små, fastapäron 1 dl vatten 1 dl konjak till lagen 2 msk konjak till smaksättning 3 dl strösocker 1 kanelstång rivet skal av ½ citron 2 dl Arla® vispgrädde 1 dl rostade, hackade valnötter
Glöggkokta päron med lingon och turkisk yoghurt

Glöggkokta päron med lingon och turkisk yoghurt

En oslagbar efterrätt i dessa glöggtider är de här päronen, som får koka mjuka i glögg, och serveras med frysta lingon och turkiskt yoghurt för att balansera det söta
Inkokta päron

Inkokta päron

fasta små päron. Skala päronen, men behåll skaften. Om du vill lägga in och spara päronen. Lägg i päronen
Aniskokta päron med toscasås

Aniskokta päron med toscasås

fasta. Skala och kärna ur päronen. Lägg i päronen, låt sjuda tills de känns lagom mjuka. Låt päronen svalna i lagen

Att fasta eller inte fasta…

Att fasta handlar om att vila kroppen från det som tar energi från livsviktiga funktioner i kroppen. Vattenfasta är inget jag rekommenderar till någon som bara vill återgå till sitt gamla sätt att leva efter fastan