Man kan knacka med en sked för att se om den är fast. Kalkon omelett/paj. Slänger in ett recept som jag provade till lunchen idag, kalkon omelett eller paj, vet inte vad jag ska kalla det men jag är så nöjd med mig själv ska ni veta, det blev ju så bra
Hellre att det tar längre tid än att den bränns fast. Omelett är bland det enklaste och godaste som finns och det bästa är att alla kan laga en omelett, oavsett kunskaper i köket
skall bränna fast på botten och fördelas runt i stekpannans värme. men det fungerar givetvis att låta omeletten stå kvar och stelna på eftervärmen också
Sätt in den i ugnen - omeletten är klar när kanterna börjar stiga och omeletten ser fast ut. Häll äggstanningen över grönsakerna och grädda omeletten nätt och jämnt färdig på spisen
låt bli att röra på omeletten de första minuterna, när den börjar få lite form så prova skaka lite försiktigt på stekpannan och se till så den inte fastnat i pannan
Gröp ur kärnor från granatäpplet och toppa omeletten med. Fördela mozzarella över och stek omeletten på svag värme i cirka 3 minuter eller tills den är fast
Stek på ena sidan på svag värme i lite smör tills den blir fast i konsitstensen. Vispa ihop ägg, mjölk, ketchup och kryddor i en djup tallrik eller skål
Se till att omeletten viks över fyllningen – se bilden, fast det inte blev så snyggt den här gången. Grönsaksröror som denna på zucchini, vitlök och tomat kan nästa dag få fylla en omelett och på så sätt bli en härlig snabblagad brunch, lunch eller middag
Något jag funderat på länge nu… Jag är grymt äcklad av den där vita sega bollen som kallas â€äggsnodd†som sitter fast i gulan, den är seg och hård och inget jag vill ha med i en omelett eller annat heller för den delen