Blanda spadet från champinjonerna, crème fraiche, senap, salt, svartpeppar och soja. Farmors kycklinggryta För 4 personer 1 färsk hel kyckling (kan bytas ut mot kycklingfilé, men det kan behövas lite kycklingfond då för att ge smak) 1 burk champinjoner + spad 2 dl crème fraiche 1 msk senap 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk soja Gör så här. 1 msk senap
När vi bodde i Ystad brukade jag köpa lutfisksenap på klostrets julmarknad. Där satt en kvinna och rullade en senapskula i en keramikskål med bruna senapsfrön och senapsdoften var stark
2 tsk senap - jag tror farmor använde vanlig Slottssenap original, men jag tog Dijonsenap 2 dl majonnäs 2 dl gräddfil el creme fraiche 2 dl tjock grädde 1 dl klippt dill. 2 tsk senap
Mixa tryffeln med senap, ägg och citronsaft i en matberedare. dijonsenap. Grishuvud. Sätt ugnen på 75°. Gnid in grishuvudet med ister, paprika- pulver, timjan och salt
Blanda senap med grädden och häll över fisken. 2 msk skånsk grov senap. 2 msk skånsk grov senap. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Vispa ihop grädde, vin och senap. 2 msk skånsk senap. 2 msk skånsk senap. Nu är garnmakrillen som finast och det är dags att laga makrill, kokt eller stekt