Blanda ner köttet och strö över lite rostade sesamfrön. 1 msk rostade sesamfrön. 2 msk brun farin. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i köttet skuret i strimlor
Strö över lite sesamfrön. Till ca 1 1/2 dl dressing rostar du 3 msk sesamfrön i en torr stekpanna. Mixa nötterna (men spara 1 msk sesamfrön till garnering) tillsammans med 1 tsk dijonsenap, 1 tsk tomatpuré, en liten vitlöksklyfta, 1 msk brun farin, 1 msk japansk soja, 1 tsk sesamolja, 1 msk vitvinsvinäger, saften från en halv pressad lime, 1/2 dl vatten, 1 tsk salt och lite tabasco. 3 msk sesamfrön. 1 msk sesamfrön. 1 msk brun farin
Till nudelsalladen kokade jag en paket nudlar, som jag sedan blandade med hälften av såsen, två små strimlade morötter, gröna sojabönor och rostade sesamfrön
1 msk brun farin. 1 msk brun farin. Att helgrilla kött är lika enkelt som att helsteka kött i ugnen. Det man ska tänka på är att man gör det med indirekt värme, dvs att köttet ligger vid sidan om glöden istället för direkt över
Blanda smulad jäst, ljummet vatten, rågflingor, havregryn, salt och brun sirap/farin i en bunke. ex lite havregryn, dinkelhavregryn, sesamfrön eller linfrön