Rör samman kex smulorna med farin och matfett. 2 digestivekex. 2 msk brunt farinsocker. Ugn. 175°. Krossa kexen eller kör dem i en mixer eller matberedare till finstötta smulor
Göteborgskex har lanserat Utvalda Små Digestive, lite mindre digestivekex som blir perfekta små munsbitar att toppa med ost, bär, nötter eller vad man är sugen på för tillfället
½ dl ljust muscovadosocker eller farin. 100 g digestivekex. Gör din egen färskost genom att koka upp yoghurten med citronsaften, låt svalna och sila genom kaffefilter ett par timmar till fast konsistens
Rör samman kexsmulorna med farin och matfett. 12 st digestivekex. 2 msk farinsocker. Krossa kexen eller kör dem i en mixer eller matberedare till finstötta smulor
100 g digestivekex. 1/2 dl ljust muscovadosocker eller farin. Gör din egen färskost genom att koka upp yoghurten med citronsaften, låt svalna och sila genom kaffefilter ett par timmar till fast konsistens
Tillsätt farinsockret och vispa tills smeten är ljus och luftig. Rör samman det smälta margarinet med 2 ½ dl av de mosade digestivekexen. Rör ihop mjöl, resten av digestivekexen (1 dl), bakpulver, vaniljsocker och salt. 3½ dl mosade digestivekex. 2 dl brun farin
50 g digestivekex. 1/2 dl muscovadosocker eller farin. Smält smöret i rymlig bunke i mikron, låt svalna. Mixa kakor och kex med sockret i liten matberedare
Mixa kex och mandel och blanda med smält matfett och farin. 10 digestivekex. 1 msk brun farin. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Mät upp mjölmix, havregryn, farinsocker och smör i matberedare och mixa ihop till en smulig massa, häll i vatttnet och kör till en deg (eller knåda ihop förhand)
Rör samman kexsmulorna med farin och matfett. 12 digestivekex. 2 msk brun farinsocker. 1. Krossa kexen eller kör dem i en mixer eller matberedare till finstötta smulor