Grillade även några bitar zucchini och serverade på salladsblad. Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Fyll brödet med lite turkisk yoghurt eller hemmagjord vitlökssås, sallad, tomat, gurka, kanske lite picklad lök, fetaost el grillad halloumi & så till sist falafelbollarna
Passar utmärkt till kyckling, biffar, falafel eller precis som de är. Det här är det senaste receptet jag testade, grillade morötter med olivolja och spiskummin
Vänd falafelbitarna regelbundet. Lägg falafel på salladen. Baka falafelbitarna i mitten av en varm ugn (180°C) i 6-8 minuter. smält smör och/eller (oliv)olja och stek falafelbitarna på medelstark värme i 4-5 minuter
Vänd falafelbitarna regelbundet. Lägg falafel på salladen. Baka falafelbitarna i mitten av en varm ugn (180°C) i 6-8 minuter. smält smöroch/eller (oliv)olja och stek falafelbitarna på medelstark värme i 4-5 minuter. Related recipes Tostada med Falafel 4-5 minuter
Vi hade syrran och hennes kille på middag i onsdags och då åt vi meze – köfte, kycklingröra, aubergineröra, myntasås, spenatpiroger, falafel, tabbouleh, libabröd, hummus, ajvar… Massa godsaker – och MASSA mat
Jag gjorde tre olika fyllningar där den ena hade grillad zucchini och hemmagjord tomatsalsa som "main ingrediens", där den andra hade avokado och peperoni, och tredje falafel och basilika-tomatsås
Ett stort gäng falafel står just nu och svalnar på spisen, deg till pitabröd ska jag precis sätta och en pastasallad med tillhörande sås är redan klar inför kvällensmiddag