I vackra glas, t ex cocktailglas, blir förrätten både en njutning för ögat så som för gommen. 2 msk creame fraiche (eller kesella, turkisk yoghurt). 2 msk creame fraiche (eller kesella, turkisk yoghurt)
Vänd ner yoghurten i röran. Men nu är det lördag och det skall bli ett recept på bloggen, idag fick det bli grillat, förrätt och varmrätt med tillbehör
Fördela yoghurten på toppen av bakelserna och garnera med räkor, kaviar och krasse. Så nu fick det bli en lugn middag med den äldste sonen innan han åker iväg på jobb, det blev både förrätt och varmrätt
½ dl matlagningsyoghurt. ) Vi har ju kört lite av ett menyförslag vad gäller påskmenyn denna veckan upptäckte vi, det började med sillen, fortsatte med efterrätten för att sedan komma en varmrätt, så nu fattas ju bara förrätten
Yoghurtsås. Rör sedan ihop alla ingredienser till yoghurtsåsen. 2 1/2 dl yoghurt. 2 1/2 dl yoghurt. Kristin Ekberg har intervjuat oss om vår bok Laga glutenfritt