Surt och gott var det, lite hett från chilin och vitlöken, på det hela taget väldigt gott alltså. Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni
Jag tycker bättre om den gröna, men den här somriga förrätten är det verkligen inget fel på. Vit sparris smakar ungefär som grön sparris, men ändå inte
Blanda ner vitlök, basilika och olja. Men nu är det lördag och det skall bli ett recept på bloggen, idag fick det bli grillat, förrätt och varmrätt med tillbehör
Anders slängde slängde ihop en baconsallad till förrätt, tidigare på dagen slängde vi in en kläskkarré i ugnen så vi kunde bjuda på pulled pork och så skulle jag göra en vit chokladmousse till efterrätt
För fyra personer som förrätt eller två som lunch. Jag tycker om idéen att använda mig av allt när jag lagar mat så när jag sist gjorde min picklade vita sparris, kokade jag också direkt soppa på skalen som blev över