Röd rom är också gott att både blanda i röran och garnera med. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
röd spetspaprika. Den här förrätten testade jag för några helger sedan då vi bjöd vänner på middag, det blev riktigt gott och enkelt att fixa och förbereda är det också
Vad säger ni om den här förrätten. Vill man inte använda crème fraiche så ta gärna Kesella (1 %) då vill jag lova att förrätten är både supernyttig och GI-godkänd. Vegetarisk avokadoförrätt (4 personer). 1/2 röd lök
Varva bröd och fyllning med bröd överst och underst. Ta ut rundlar ur franskbrödet med ett glas ca 5 cm i diameter. 15 tunna skivor formbröd. 50 g röd stenbitsrom
Gör man skålarna på runda tunnbröd så blir det perfekt formade skålar och de blir mindre till storleken än mina här under och är därmed perfekta att servera en förrätt i
Jag finhackade även röd lök men den la jag i en skål och ställde på köksbänken på andra sidan i köket och där stod den tills jag började med den så kallade huvudrätten
Röd stenbitsrom. Brukar du ha förrätt när du bjuder på middag. Tunnbröd. Jag brukar i princip bara bjuda på förrätt när det är något särskilt vi firar, typ nyår eller jämn födelsedag
Har testat att baka dem både glutenfria med jordgubbsgrädde och med vanligt vetemjöl och serverat dem som förrätt med bacon, rödlök och en klick creme fraiche
Toppa med gräslök och hackad rödlök – gärna även lite gräslöksblommor om du har. 1/2 röd lök. 1. Gnugga potatisarna rena och koka dem hela i saltat vatten cirka 10-15 minuter