Till förrätt blev det lite plock i form av serranorullar fyllda med bland annat mascarponeost. Ingredienser till 8 bufféportioner1 st hummer8 st skivor formbröd175 g g brieost 150 g philadelphiaost½ msk tryffeloljasmörMixa eller vispa ihop hackat hummerkött, ostarna och tryffeloljan. 150 g philadelphiaost
Blanda Philadelphiaost med pepparrot och svartpeppar. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår
Ställ tillbaka på spisen och tillsätt vispgrädde och philadelphiaost, rör runt. -) Sparris tycker jag hör påsken till och förra året gjorde jag en god sparrissoppa som förrätt
Förrätten, broccoli- och squashsoppa, blev väldigt populär. Huvudrätten var också en riktig höjdare (utom för Sigrid, hon var mer tveksam till detta) - canneloni fyllda med nötfärs, spenat och philadelphiaost
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt. 100 g philadelphiaost