½ dl riven parmesanost. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt
Kanske en och annan bit parmesan också, och några små pinjenötter. Om man väljer att servera en förrätt på sin påskmiddag vill man så klart att den ska vara vårig
lite parmesan. Lägg toastarna på tallrik och fördela den stekta svampen ovanpå, ringla på lite av vitlökscreme fraichen och riv över parmesan och lite sallad, servera
Parmesan chips. Årets godaste förrätt. Lägg skinkan fint på ett fat, strö över basilikan, lägg på de marinerade jordgubbarna och avsluta med parmesan chipsen
Jag tänkte börja och visa er förrätten som jag gjorde, nämligen dessa små ostpajer. Små parmesanostpajer till förrätt 4 st. ca 2 dl riven parmesanost från bit. ca 2 dl riven parmesanost