En prima förrätt, smaskens. Chevréfylld parmaskinka med balamicovinägrett. Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop
Rulla in varje bit i en ½ skiva parmaskinka. Den här förrätten testade jag för några helger sedan då vi bjöd vänner på middag, det blev riktigt gott och enkelt att fixa och förbereda är det också
Lägg ut två skivor parmaskinka på varje halva. ) Den här förrätten kan ju varieras med en mängd olika fyllning och passar även till utflyktsmat eller som buffémat om du skär lite mindre bitar av rullen
Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop. Hade lovat er receptet på den goda förrätten vi gjorde och åt i fredags hos grannarna
Nu när sparrissäsongen tar vid passar den här förrätten riktigt bra, den känns fräsch och vårig, innehåller endast ett fåtal ingredienser men är ändå imponerande god
Lika tacksam är förrätten med en skållad tomat och citronsmakande färskost inlindad i parmaskinka. Bara som den är, eller kanske med ugnsrostad parmaskinka och ett pocherat ägg
Denna gång fyllde jag dem med en getoströra, lite parmaskinka och lite färsk babyspenat. Denna gång gjorde jag dem som en förrätt och skar därför rullen i mindre bitar
Gratinerad brie med ruccola, parmaskinka, crema de balsamico och solrosfrön. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Stek sparrisen och ät den med parmaskinka. Själv tvekar jag fortfarande om förrätten. Också klart nyårigt, men jag tror att kräftklorna ska få följa med på förrättstallriken
I så fall kommer receptet på några goda mackor här som passar bra som förrätt. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötter och några cocktailtomater, låter det gott