Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Denna goda soppan hade vi till förrätt i helgen när syster med familj var här. Dela parmabitarna längs med på mitten och garnera soppan med parmachipsen och några kvistar färsk timjan
Det bästa av allt är att den passar såväl som varmrätt som förrätt. Parmachips. men vi får väl se Jordärtskocka med parmachips4 portioner500 gr jordärtskocka3 potatisar2 vitlöksklyftor1 msk smör1,5 dl vitt vin5 dl vatten2 hönsbuljonger3 dl vispgräddesalt och svartpeppartimjan4 skivor parmaskinkaGör så här
Nu senast bjöd jag Therése på sparris med hemmagjord aioli och parmachips. Sparris är ju galet gott eller hur, och jag tröttnar aldrig på att äta det som förrätt i olika skepnader
En perfekt förrätt eller lunch. Garnera med parmachips och parmesanchips. Parmachips. Idag delar jag med mig av receptet på den goda jordärtkockssoppan som Jenny bjöd på när vi hade tapaskväll
Lägger detta recept under ”vegetariskt” och under ”förrätt, tillbehör” då jag tycker att jordärtkockssoppa är ett utomordentligt alternativ som förrätt
Servera som en god förrätt eller som en huvudrätt. Denna typ av soppa är god att äta som den är men går oxå att lyxa till med parmachips eller parmesanchips som ett gott,salt tillbehör
Lägg sparrisar och parmachipsen på tallrikar och fördela citroncrème och dragonblad över. Lägg de tunna parmaskinkskivorna på en bakplåtspappersklädd plåt och låt dem ligga under bevakning mellan 5-10 minuter i 150º