Smör eller olivolja att steka i. Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Ringla över olivolja och balsamicovinäger, aningen mer balsamico än olivolja. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Vi käkade en trerätters, vilket denna gången innebar att det serverades två förrätter (ska det vá, så ska det
Blanda citronsaft och olivolja. När det kommer till huvudrätt och förrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godheter medans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Mixa ärtor, crème fraiche och olivolja till en slät kräm med en stavmixer. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
5 dl olivolja1. 5 dl olivolja. Jag har som en grej att göra trerätters varje månadsdag vi har. I fredags var det dags igen och detta är vad jag fixade den här gången
lite olivolja. ) Den här förrätten kan ju varieras med en mängd olika fyllning och passar även till utflyktsmat eller som buffémat om du skär lite mindre bitar av rullen
Blir det förrätt, varmrätter eller dessert. Får vi förrätt, kanske det rent av blir denna underbara rätt med bresaola, tryffelkräm, ruccula och parmesan