Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Efter förrätten så hugger vi in på varmrätten, rimmad torskrygg som ugnsbakats med lite brynt smör och serveras med en god och galet lättlagad gräslökshollandaisesås och picklade rädisor
Sen blev det grillat både till förrättochvarmrätt. Förrätt grillad guacamoletortilla. Idag har det varit en underbar dag och jag har varit ledig, först är det sedvanliga handlandet sen blir det mys hemma
Den här rätten fick jag av en kompis, fast jag har gjort om den lite… testar lite förrätter också. Nu är det lördag och som vanligt blir det ett recept, måste kolla i morgon hur många år jag har hållit på med detta… det är inte många lördagar jag har missat
Idag blir det Torskgryta med ajvar och räkor till förrätt blir det Friterad calamari och sötsur sås. Jaha, nu är man ledig igen och det regnar… typiskt
) Idag bjöds det på grillade blåmusslor till förrättoch grillad lax inlindad i bacon till varmrätt. Svägerskan och jag har shoppat, promenerat, fikat, ätit och skrattat massor
Bruschetta med tomatsallad, fetaost, parmaskinka, créma di balsamico och rosmarin. Hacka tomater i små bitar och blanda med lite olivolja, pressad vitlök, en liten skvätt vit balsamvinäger, salt och peppar
Varmrätten håller vi lite på, liksom efterrätten som vi snart ska sätta i oss. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Förrättenoch ostbrickan bjöd vi er på i går. Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrättoch efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa