Förrätten skulle vara superenkel var tanken, men eftersom Växjö inte dignade av fetaost i bit så fick jag lägga mycket tid på att leta, vilket gjorde att på den tiden skulle jag kunnat göra en ganska avancerad förrätt
Servera med en klick créme fraiche. Den föreställer vår varmrätt - stifado, tzatziki, olivoljestekta zucchinitärningar och sallad bestående av salladsblad, körsbärstomat, gurka, fetaost, soltorkad tomat, solrosfrön, granatäpple, oliver och olivolja
Ett fantastiskt tillbehör till grillkvällen, charktallriken eller som förrätt. Lägg fetaosten på aluminiumfolie, strö över resten av ingredienserna och slå ihop som ett paket
Förrätten bestod av gurkbåtar fyllda med härlig fetaoströra. Fyll gurkbitarna medfetaoströran (lite av röran bör bli över) och smula gärna lite fetaost över
Så här en fredag så passar det väl utmärkt att erbjuda lite tips på förrätt till helgen. Dessutom tar vi tag i sparrissen igen och mixar den med jordgubbar