I lördags kväll blev det detta lillaenkla tilltugg som en slagsförrätt och del av mellomenyn. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
Vi tog ut rundlar med ett mått, men fyrkanter fungerar lika bra. Vi hade en stor brieost kvar som fick bli stommen i en enkel förrätt som ändå ser lyxig ut
Riv västerbottenost på tunnbröd (typ Njalla). blandningen av rökt hjärta och crème fraiche. Salladsblad. Rulla ihop och garnera med tomat och sallad 300 g rökt älghjärta
Jag kikar in här igen med två snabba och superenklaförrätter om det är så att du panikar. Förrätt nummer två är kavring med en pepparrotskräm gjord på cream cheese, pepparrot och dill eller gräslök
En läcker liten förrätt har vi då. Tex mex kallar jag det för att jag serverar ostomeletten med några av tillbehören som brukar ingå när man äter tortillas eller tacos
FörrättSkagenlyx på malaxlimpaMalaxlimpaIcas skagenlyx (räkor, dill, gräddfil & majonäs)Rökt. Pappa bjöd på sin underbart goda mat, förrätt, varmrätt & efterrätt, tack så mycket