Marinerade kycklingspett. Jag har som en grej att göra trerätters varje månadsdag vi har. I fredags var det dags igen och detta är vad jag fixade den här gången
Skär rullarna i skivor och servera som förrätt till ett glas rosévin. « Kryddiga och fruktiga kycklingspett till Valborg Supergoda tilltugg med aprikos »
Ceviche på pilgrimsmusslor , 4 förrätter 8-12 pilgrimsmusslor, tunt skivade 3 lime, rivet skal från 1 saften från 3 1 röd chili, finhackad ½ tsk flingsalt ½ dl olivolja ½ röd paprika, finhackad ½ gul paprika, finhackad 1 salladslök, strimlad svartpeppar Lägg de skivade pilgrimsmusslorna på ett djupt fat
Till drinken passar det bra med ett gott vitlöksbröd och denna enkla förrätt som är en blandning mellan vitlöksbröd och insalata caprese kommer bli uppskattad av alla
Vi hittade kanske världens mysigaste grekiska restaurang där vi fick tapas till förrätt, sedan åt jag kycklingspett med potatis och Danne en grillmixtallrik
Jag kommer att bjuda på förrätten, huvudrätten och efterrätten i tre olika inlägg veckorna som kommer, så nu får ni hålla er till lags med detta och så klart receptet på förrätten jag bjöd på
Festliga förrätter till nyår. Kryddiga och fruktiga kycklingspett till Valborg. Hej,. Idag njuter vi av sista dagen i Danmark innan det bär av hemåt igen