2015 års förrätt blev en klassiker. 2015 års förrätt blev en klassiker. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
För att göra upplevelsen fullständig serverar jag gärna en liten sillbit till förrätt. Men här blir det en klassisk kalops med smak av kryddpeppar och lagerblad utan morötter
2 snabba förrätter med gorgonzola eller pepparrot. Hej,. Imorgon är det nationaldagen. Flaggan ska hissas, jordgubbar ska ätas och så hoppas vi så klart på vackert väder
Så därför tyckte jag det passade bra med en lätt förrätt med lite grönsaker i och återupplivade den gamla klassiska skaldjurscocktailen, givetvis serverad i glas på fot
Till förrätten. Peach MelbaEn verkligt klassisk dessert som ofta tyvärr görs på konserverad frukt - färska, heminkokta persikor blir något helt annat, särskilt om man håller ner sockret som här
Jag är en utav alla som ofta väljer detta om jag går på en klassisk känd restaurang bara för att kunna göra en bedömning på vilken restaurang jag tycker serverar den godaste