Garnera med lite dill. 1dill, till garnering. 10,5 rödlök, finhackad 1 dl crème fraiche 1 citron, skal och saft 1 förp lättsaltade chips 1 förp Abba storkornig stenbitsrom dill, till garneringFinhacka den röda löken
hackad dill. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Ta ut och toppa med creme fraiche, rom, rödlök och dill. 1 pkt krustadervästerbottenost1 dl creme fraich1 äggsaltpepparrom, creme fraiche, rödlök och dill. Förrätter 1 pkt krustader
) eller färska örter/dill. Vad säger ni om den här förrätten. Bladpersilja/Dill till garnering. Garnera med finhackad lök (alt blanda löken tillsammans med röran), bladpersilja/dill och lime- eller citronskiva
1 ½ msk dill. Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
Rör ner detta i creme fraiche smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen. Här kommer ett sista minuten-tips på en smarrig förrätt till påskmiddagen eller bidrag till påskbuffén – räktårta
hackad dill. Först ut är en förrätt med avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
dillkvist. Denna enkla och goda förrätt gjorde jag till farsdag och bjöd pappa på. Blanda ihop med dill och gräslök och tillsätt sedan creme fraiche så det binder ihop
Blanda ner den frysta dillen, pepparroten, citronsaften, creme fraiche och majonnäs och rör om. I vackra glas, t ex cocktailglas, blir förrätten både en njutning för ögat så som för gommen
Blanda ansjovis, ägg, lök och dill. Brukar du ha förrätt när du bjuder på middag. Jag brukar i princip bara bjuda på förrätt när det är något särskilt vi firar, typ nyår eller jämn födelsedag