Enkelt, gott och lätt att fixa även till ett större sällskap som tex en förrätt. Första kvällen här i stugan på Gotland gjorde jag riktigt god bruschetta som tilltugg
Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja
Är ni sugna på fler förrätter. Det är bruschetta med bacon, honung och ricottaost. Igår fick ni ett recept på en jättegod vegetarisk förrätt, men jag fixade även dessa godingar till nyårsmiddagen
Dels klassikern laxrulle med pepparrot, dock med färsk pepparrot istället för riven på tub (det är bara att smaka sig fram), dels smördegsstänger med ädelost, valnötter och honung och så min version av bruschetta
Bruschetta är en populär förrätt, då ofta med tomater men varför inte göra en ny spännande version. Jag tror att detta kommer att bli sommarens förrätt under bjudmiddagarna