En god och enkel förrätt. Lägg lite rucola på ett fat tillsammansmed bresaola. Bresaola med Duettodressing4 portionerruccola2 paket Bresaola eller Prosciutto di Parma 2 msk pinjenötter , rostadeDueottodressing1 msk Zeta vitvinsvinäger 3 msk Duetto 4-5 msk olivolja salt nymalen svartpeppar Rör ihop alla ingredienser till Duettodressingen. 2 paket Bresaola
Toast med marinerad bresaola, chevré och pinjenötter. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Toppa med ett par skivor bresaola (lufttorkat nötinnanlår) och ärtskott. Förrätt nyårsafton 2018. Temat var "Jamed Bond" och vi gjorde en tolkning av Ian Flemmings meny vi hittade via en Google-sökning
Det här blev en snabblagad middag här hemma idag men funkar ju även utmärkt som en förrätt. Jag la ruccola på ett stort fat, rev bresaola i lagom ätbara bitar , på med massa grovriven parmesan
eller förrätt. Lägg ut bresaolaskivorna separat. 70 g bresaola (tunt skivat. Pestokräm. Blanda ihop ingredienserna till krämen (färskost, pesto och körsbärstomater)
Jag gjorde en enkel men god förrätt med grissinipinnar som jag lindade bresaola runt. Förra helgen lagade jag en trerättersmiddag med italienska smaker