Servera med varm baguette eller rostat bröd. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Skiva baguetten och osten. Då måste ni testa denna somriga förrätt – chevre chaud med jordgubbssalsa. 1 baguette. Lägg en skiva ost på varje baguette skiva och gratinera det i ugnen tills isten fått lite färg (ca 4-5 minuter). 1 baguette 1 liten salladslök
Att något så enkelt, kan bli en så galet god förrätt♥. Skär baguetten i tunnare skivor. Förrätt. Servera de frasiga baguetterna med vitlökskräm, bladpersilja och balsamico
Igår gjorde jag en grymt god förrätts smörgås, jag använde mig av min hemmagjorda Baguette som är sjukt god, jag rostade brödet i en stekpanna med olja och lät det svalna lite innan jag dekorerade med pepparrotsmajonnäs och pepparräkor
Ät dem direkt ur skalet, gärna tillsammans med vitlöks- och persiljesmör och lite baguette. ) Idag bjöds det på grillade blåmusslor till förrätt och grillad lax inlindad i bacon till varmrätt
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Skiva baguetten lite på snedden i tio skivor. 1 baguette (eller 10 skivor formfranska). Bre på 1 msk aioli, och lägg på en skiva ost på varje brödskiva