Förrätt baguette recept

Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Servera med varm baguette eller rostat bröd. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Förrätt till midsommar: Chevre chaud med jordgubbssalsa

Förrätt till midsommar: Chevre chaud med jordgubbssalsa

Skiva baguetten och osten. Då måste ni testa denna somriga förrätt – chevre chaud med jordgubbssalsa. 1 baguette. Lägg en skiva ost på varje baguette skiva och gratinera det i ugnen tills isten fått lite färg (ca 4-5 minuter). 1 baguette 1 liten salladslök
Mozarellagratinerad baguette

Mozarellagratinerad baguette

Servera varma som förrätt eller till soppa eller gryta. 1 stor baguette eller 6 st småbaguetter. Skär bröden så att det blir 12 bitar
Frasig baguette med vitlökskräm

Frasig baguette med vitlökskräm

Att något så enkelt, kan bli en så galet god förrätt♥. Skär baguetten i tunnare skivor. Förrätt. Servera de frasiga baguetterna med vitlökskräm, bladpersilja och balsamico
Istället för förrätt

Istället för förrätt

Här idag bjuder jag på små tilltugg som passar bra före maten, istället för förrätt. Lite mer mingelmat är vanlig förrätt
Lite mezes som förrätt

Lite mezes som förrätt

Skar baguette i ganska tunna skivor och stekte dem i smör, pressad vitlök och finhackad persilja (flingsaltade lite också)
Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Ostrullar

Ostrullar

Smörgåsar/Baguetter (21). RECEPT SORTERADE I KATEGORIERRECEPT SORTERADE I KATEGORIER. Välj kategori. Ägg (21)
Ostgratinerat vitlöksbröd

Ostgratinerat vitlöksbröd

Skiva baguetten lite på snedden i tio skivor. 1 baguette (eller 10 skivor formfranska). Bre på 1 msk aioli, och lägg på en skiva ost på varje brödskiva