Koka färskpotatisen. 1,5 kg färskpotatis. 250 g Västerbottensost. Potatissallad1,5 kg färskpotatis 250 g Västerbottensost 4 msk vit balsamvinäger 5 msk olivolja 1 knippe färsk gräslök 3 msk honung salt och peppar från kvarn
16 st färskpotatisar. 5 dl västerbottensost. Skrubba potatisen och blanda med salt och olja. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och baka i ugn i 30 minuter
500 g torskfilé, fryst 1 l vatten 50 g salt [ca 3 msk] 50 g smör 1 kruka färsk dill 75 g Västerbottensost, riven 1,5 dl pankoströbröd, rostat 1 citron, finrivet skal. Till servering900 g färskpotatis, skrubbad dillstjälkar
500 g torskfilé, fryst 1 l vatten 50 g salt [ca 3 msk] 50 g smör 1 kruka färsk dill 75 g Västerbottensost, riven 1,5 dl pankoströbröd, rostat 1 citron, finrivet skal. Till servering900 g färskpotatis, skrubbad dillstjälkar