Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1. Blanda ner ruccola, lite basilika blad 5. 1 påse ruccola
1 kg färskpotatis. 1 påse ruccola. -Mama Skogly ♥ 1 kg färskpotatis. 1 påse ruccola. Gjorde en grymt god potatissallad som vi åt till grillad karré och basilikasås
Jättegod potatissallad som jag tyckte var riktigt god fast det var med ruccola. Men denna gång gav ruccolan en smak som verkligen passade ihop med övriga ingredienser så det är ett måste i denna sallad
Skölj plommontomaterna och ruccolan och blanda samman med dressingen till sist tillsätter du potatisen och sparrisen och rör om så allt blandar sig väl
Blanda den sedan med salladslök och ruccola på ett stort fat. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis. 1 stor påse ruccolasallad
Du kan med fördel även göra den på hela färskpotatisar eller små delikatesspotatisar. Potatisen stektes i halvor i olivolja med lite vitlök, citronhalvor, salt och peppar, tomaterna tillsattes och på slutet även ruccola, färsk basilika och slätbladig persilja samt rivet citronskal
Då med svensk färskpotatis. Man finner syra och peppar av dijonsenap och ruccola. Skölj ruccolan, strimla purjolöken och hyvla de skalade men råa polkabetorna i tunna skivor
Dela färskpotatisen på hälften och lägg i en ugnsfast form, blanda med rapsolja och svartpeppar (spara saltet till servering, det drar ut vätskan ur potatisen och de blir inte lika krispiga)