4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Här är en av sommarens matfavoriter rostad färskpotatis med recept från Ica. 1 kg färskpotatis (skrubbad). 1 dl finriven parmesanost. 1 kg färskpotatis (skrubbad). 1 dl finriven parmesanost
2 dl riven parmesanost. 800g färskpotatis. 2 dl riven parmesanost. 800g färskpotatis. Jag brukar göra olika typer av vegetariska biffar/fritters ibland, men just dessa är helt fantastiska
Blanda parmesanosten med tomaten samt ca 1 msk olivolja och smaka av med salt, vänd ordentligt så det blir salsa konsistens av det. 500 gr Färskpotatis (dela stora potatisar). 90 gr Parmesanost (grovriven)