Frasbakad färskpotatis med löjrom och crème fraiche rom, t ex löjrom . ca 750 g färskpotatis . solrosolja. flingsalt. späda salladsblad. crème fraiche. hackad rödlök www.carolineikoket.com
Färskpotatis med löjrom och crème fraiche Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 6 st färskpotatis(ar) , kokta 4 msk löjrom 4 msk crème fraiche 1 odefinierad rödlök(ar) , finhackad Köp receptet www.tasteline.com
Gratinerad färskpotatis med löjrom och gräslök Koka färskpotatisen i saltat vatten tills den är genommjuk. Toppa potatisen medlöjromsdressingen, plockad persilja, dill och skivad lök Smaskelismaskens
Färskpotatis med löjrom Lägg upp potatishalvorna på ett fat, lägg en klick créme fraiche på varje potatis och toppa medlöjromÅsa Linnea
Krossad färskpotatis med löjrom Krossa potatisen grovt med en sked. Forma ägg av löjromen och lägg ovanpå potatisen. Smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Färskpotatis med tillbehör Potatis - grundrecept600-800 g färskpotatis, skrubbad ca 1-1,5 msk havssalt, grovt (per liter vatten) dillstjälkar 1 klyfta citron. Tillbehör100 g smör 1 msk fänkålsfrö, mortlade 1 msk misopasta (valfritt) 1 msk citronsaft 4 msk gräslök, skuren 1 citron, rivet skal blandade örter (eller blommor till garnityr) ca 100 g löjrom (eller forellrom till garnityr) 2 dl gräddfil (avrunnen i kaffefilter över natten) www.koket.se
Löjromstoppad Färskpotatis Toppa potatisen med lite crème fraiche, sen lite löjrom. Helst bara med en klick smör och lite extra plockad dill Louise´s Spis
KÖTTFÄRSBIFFAR MED DIJON OCH HACKAD BACON, UGNSROSTAD FÄRSKPOTATIS & GORGONZOLASÅS Ugnsrostad färskpotatis är det tillbehör jag oftast gör nu för tiden. Smetana hittades också, vilket är en rest från då jag gjorde blinier medlöjrom för ett tag sedan Malin's Diner
Krossad potatis med löjrom Krossa potatisen grovt med en sked. Forma ett ägg av löjrom och lägg ovanpå potatispucken. Smaka av med salt och peppar Matklubben.nu
Krämig potatissallad med lax och löjrom Blanda potatisen med laxen, äppeltärningarna, pepparrot, lök, vinäger, yoghurt och dill. Löjrom eller stenbitsrom Matklubben.nu
Påskafton: Ugnsbakad citronlax med räkor, färskpotatis och sås verte Och på en annan pumpernickel lite kokt färskpotatismed majo, räkor, citron och rödlök, vill man så klicka på lite löjromManfreds Mattorg