Servera till färskpotatis och lite romsås alternativt gräddfil och nyklippt gräslök. Jag tycker laxen är absolut godast när man ugnsbakar den i foliepaket med e n o r m t mycket dill, lite citron, salt och smör
Kokt färskpotatisDillGräslökSmörSaltGör så här. Hacka dill och gräslök, strö över potatisen. Dill. Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat
det måste ha med skalet att göra. Jag har skrivit liknande gurksallader tidigare, men det som skiljer denna från dem är kombinationen av pepparrot, dill och ättika
Skala och skiva potatisen, lägg ner den i grytan med buljongen och koka den mjuk däri. Lägg ner dill, potatis och kryddor och stek tills potatisen fått en gyllenbrun yta
4 portioner, till förrätt eller buffé Ingredienser 400 g färskpotatis salt brynt smör matjessill, en eller två burkar ½ liten rödlök, finhackad gräslök dill Av
600 g färskpotatis 2 dl gräddfil, avrunnen (låt rinna av i ett kaffefilter ca 1 timme) 1 knippe ramslök, mortlad med lite rapsolja salt 600 g varmrökt lax dill (sallad eller andra späda blad)