Dela korven och lägg upp på tallrikar. 800 g små färskpotatisar. Stek korven på medelhög värme runt om i ca 10 minuter tills den fått fin yta. 800 g små färskpotatisar
Servera med kycklingen, korven, smörstekta kantareller och pesto. Till detta gjorde jag färskpotatis i ugnen som jag sedan smaksatte med härliga kryddor och parmesanost
700-800 g wienerkorv (eller annan korv med hög kötthalt). Tysk potatissalladca 1 kg färskpotatis 2 rödlökar 2 klyfta vitlök ca 1,5 dl olivolja 1 dl vatten ca 1 dl vitvinsvinäger (eller äppelcidervinäger) salt (efter smak) peppar (efter smak) ev 3 msk kapris färsk timjan (eller oregano efter smak) salladslök, finstrimlad , ev (eller några finstrimlade stjälkar från färsk lök)
Stek korv och bacon och blanda ihop allt. 4 ägg1 kg kokt färskpotatis skivad i bitarsmör2 gula finhackade lökarsalt, chilipulver1 pkt bacon i bitar1 pkt grillkorv i smala skivorfärsk dillStek löken mjuk och krydda med salt och chilipulver. 1 kg kokt färskpotatis skivad i bitarsmör
Skär prinskorvarna i bitar och låt dem steka med när löken blivit genomskinlig. Skär potatisarna i munsbitar och låt dem steka med lök och korv men rör så lite som möjligt annars blir det för mosigt
Varför inte slänga ihop en krämig potatissallad och servera till grillad korv. Eftersom färskpotatis är så gott så brukar vi alltid koka massor på en gång