Kokte lite färskpotatis. Kall färskpotatis är alltid gott - i sallad, på smörgås, potatissallad mm. Lite disigt än så länge men ännu en fin dag med temperaturer över 20 grader
Smakar prima ihop med en kall sås och färskpotatis, och fungerar även toppen på bufféer då den ser trevlig ut även i uppskuren form, och smakar lika gott även om den hunnit svalna och bara är ljummen
Kör kakor, kakao och smör i en matberedare. 7-8 kokta färskpotatisar. 20 småkakor med smak av choklad (jag tog Oreos och skippade kakaon). 2 msk kakao. 7-8 kokta färskpotatisar. 20 småkakor med smak av choklad (jag tog Oreos och skippade kakaon). 2 msk kakao
Under våren kompletteras basinnehållet med sparris och färskpotatis, på sommaren dyker det upp paprika, sommarlök, majs och squash och under hösten fylls kylen med kantareller, rödbetor och palsternacka
Tvätta och koka färskpotatis. Servera kakan ljummen eller kall med glass eller vaniljkesella. 5 kg färskpotatis 250 250 g Västerbottensost 4 4 msk vit balsamvinäger 5 5 msk olivolja 1 1 knippe färsk gräslök 3 3 msk honung salt och peppar från kvarn Gör så här. 5 kg färskpotatis
) Den var så fantastiskt god och jag har nog aldrig smakat en godare färskpotatis i mitt liv. För det mesta känner jag att det ger mig så pass lite (alltså jag tycker egentligen inte att kakan är så god att det väger upp dess innehåll) men ibland när det är något som är jäkligt gott och mindre nyttigt så äter jag det ändå, för att jag känner att det ger mig något helt enkelt