Vår färskpotatis fortsätter att leverera och jag fortsätter att producera potatisrätter. Förutom potatisen så hade jag också i en liten zucchini, några matskedar pesto och en bit salladsost (typ feta)
Fördela oliver, feta och tomathalvorna i parikorna. 750 g färskpotatis, skrubbad och halverad6-8 vitlöksklyftor med skalet kvar3 msk olivolja2 msk färsk rosmarin3-4 paprikor i halvor6-8 tsk pesto (1 tsk/paprikahalva)250 g körsbärstomater i halvor50 g svarta oliver utan kärnor100 g fetaost i kuberSalt och pepparVärm ugnen till +200 °C. 750 g färskpotatis. 100 g fetaost i kuber
Färskpotatis eller fast potatis gör jobbet bäst när det gäller att behålla sin form. Smula sedan fetaosten över salladen och garnera med finhackad gräslök
Servera fisken med senapskräm, kokt färskpotatis och en fräsch sallad. Att koka in den tar bort den ibland feta smaken av tran som många förknippar med makrill
Äntligen börjar färskpotatisen komma. Att ersätta hälsosamma kolhydrater som potatis med extra kött och feta mejeriprodukter är vanligt i många populära dieter
färskpotatis. Min favoritkombo är jordgubbar och chevré men precis när jag skulle lägga osten i kundkorgen insåg jag att man inte får äta det som gravid, suckade och tog en feta istället