Idag blev det färsbiffar, nästa gång blir det nog kycklingklubbor. Igår skördade jag mina sista egenodlade färskpotatisar och det var en ganska stor kasse jag bar med mig hem
Här kommer recept med ryggbiff och färskpotatis. Ca 700g gram ryggbiff800g färskpotatis (förkokt)2st stora strimlade gula lökar. Krydda biffarna med salt, peppar och grilla på direkt värme på båda sidorna tills kärntemperaturen nåt 54 grader. 800g färskpotatis
Såsen serverade vi med en variant på potatissallad där vi stekte på lite kokt färskpotatis som blandades med sparris, bladspenat, olivolja och lite pressad, grillad citron
Lägg biffarna på en skärbräda, strö över salt och peppar och timjan och ringla över lite olivolja. Flytta biffarna till skärbrädan och ringla över olivolja
Ugnsrostad färskpotatis är det tillbehör jag oftast gör nu för tiden. För att göra biffarna lite saftigare testade jag idag att blanda ner finhackad bacon i färsen