Färskost rosépeppar recept

Färskost

Färskost

Betoningen i denna ost ligger på vitlök, svartpeppar och rosépeppar, resterande kryddor är mest stödkryddor
Färskost med olika smaker

Färskost med olika smaker

rosépeppar. 5 tsk svartpeppar grovmalen rosépeppar salt Det här behövs. 1 l filmjölk. 3 dl gräddfil. 1. 5 st pressade vitlöksklyftor
Smakrik räksås med färskost & ädelost

Smakrik räksås med färskost & ädelost

ev rosépeppar, chiliflakes. Gott är även rosépeppar & chiliflakes. I såsen kan man även byta ut färskosten och bara ta ädelost (150 gr) eller tvärtom, blir dock lite mildare smak med färskost (kanske mer passande om barn ska äta). 100 gr färskost (gärna med vitlök). 100 gr färskost (gärna med vitlök)
Glutenfri fiskgratäng med färskost

Glutenfri fiskgratäng med färskost

Rosépeppar, färsk timjan. Det går också bra att använda naturell färskost och smaksätta själv med en klick senap och honung eller experimentera dig fram med de smaker du själv gillar
Endivbåtar med varmrökt lax, färskost och dill

Endivbåtar med varmrökt lax, färskost och dill

Tillsätt färskost,rosépeppar, salt och peppar och blanda väl. rosépeppar. färskost - typ Philadelphia. Skär bort skinnet från laxen, dela fiskkötteti småbitar och lägg i en skål
Fänkålssallad med citron, bulgur & rosépeppar

Fänkålssallad med citron, bulgur & rosépeppar

Servera med en klick krämigt, creme fraîche eller färskost. salt & rosépeppar. Blanda samman bulgur, grönsaker, kikärtor, citronsaft, zest, olivolja, salt och rikligt med rosépeppar
Spanska Tapas

Spanska Tapas

Mixa basilika, ruccola och persilja med färskost. Tapas är fantastiskt gott. Spanska Tapas med mycket vitlök och olivolja som huvudsmaksättare
Fläskfilé i rosépepparsås

Fläskfilé i rosépepparsås

Rör ner färskosten och låt puttra tills det tjocknat lite. Smaka av med soja, rosépeppar, salt, peppar och citron
4-peppar kycklinggratäng med het sås

4-peppar kycklinggratäng med het sås

Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. ½ msk hel rosépeppar. 125 g Cantadou färskost 4-peppar. Dela kycklingen i lagom stora bitar, ca 1,5 x 1,5 cm
4-peppar kyckling gratäng med het sås

4-peppar kyckling gratäng med het sås

Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. ½ msk hel rosépeppar. ½ msk hel rosépeppar. 125 g Cantadou färskost 4-peppar, 1 ask. 125 g Cantadou färskost 4-peppar, 1 ask 1 msk sambal oelek
4-peppar kycklinggratäng med het sås

4-peppar kycklinggratäng med het sås

Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. ½ msk hel rosépeppar. 125 g Cantadou färskost 4-peppar, 1 ask. 1 kg kycklingfilé 1 gul paprika 1 röd paprika 6 dl vispgrädde 2½ dl crème fraiche (kokbar) Ev 1 dl mjölk (om jag serverar till ris) 1 mellanstor purjolök 125 g Cantadou färskost 4-peppar, 1 ask 1 msk sambal oelek 1 dl mango chutney lime ½ msk hel grönpeppar ½ msk hel rosépeppar ½ msk hel svartpeppar Salt 125 g bacon, 1 pkt 2 dl riven ost
Ostbollar

Ostbollar

Så här gör du Blanda ihop osten och färskosten. 200 g färskost. 1/2 msk stött rosépeppar + rivet skal av 1/2 apelsin
Fläskfilégryta med gräslöksost

Fläskfilégryta med gräslöksost

Vispa under tiden ihop crème fraiche, färskosten och senapen. Jag är inte så förtjust i rosépeppar så jag bytte ut den mot chiliflakes istället
Abborre i krämigt sällskap

Abborre i krämigt sällskap

Tillsätt grädde och färskost och smaka av med ansjovisspadet och koka upp. Garnera med ansjovisfiléer, dill och nymald rosépeppar
Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

Tillsätt parmesanost, färskost, dijonsenap, rosépeppar och svartpeppar. 100 g Creme Bonjour vitlök färskost. 2 tsk krossad rosépeppar
s

s

150 g färskost, vitlökssmak. 0,5 msk rosépeppar, hel. Smördegsinbakad potatis1 kg mandelpotatis 25 g smör 0,5 dl grädde 150 g färskost, vitlökssmak 250 g smördeg 2-3 dl västerbottensost, riven salt (från kvarn) peppar (från kvarn). Pepparsås1 msk smör 1 köttbuljongtärning 2 msk soja 0,5 msk rosépeppar, hel 0,5 msk grönpeppar, hel 0,5 krm svartpeppar, mald 3 dl grädde 0,5 krm vitpeppar, mald