ev rosépeppar, chiliflakes. Gott är även rosépeppar & chiliflakes. I såsen kan man även byta ut färskosten och bara ta ädelost (150 gr) eller tvärtom, blir dock lite mildare smak med färskost (kanske mer passande om barn ska äta). 100 gr färskost (gärna med vitlök). 100 gr färskost (gärna med vitlök)
Rosépeppar, färsk timjan. Det går också bra att använda naturell färskost och smaksätta själv med en klick senap och honung eller experimentera dig fram med de smaker du själv gillar
Tillsätt färskost,rosépeppar, salt och peppar och blanda väl. rosépeppar. färskost - typ Philadelphia. Skär bort skinnet från laxen, dela fiskkötteti småbitar och lägg i en skål
Servera med en klick krämigt, creme fraîche eller färskost. salt & rosépeppar. Blanda samman bulgur, grönsaker, kikärtor, citronsaft, zest, olivolja, salt och rikligt med rosépeppar
Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. ½ msk hel rosépeppar. 125 g Cantadou färskost 4-peppar. Dela kycklingen i lagom stora bitar, ca 1,5 x 1,5 cm
Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. ½ msk hel rosépeppar. ½ msk hel rosépeppar. 125 g Cantadou färskost 4-peppar, 1 ask. 125 g Cantadou färskost 4-peppar, 1 ask 1 msk sambal oelek
Vid serveringen - börja med en bit omelett i botten och toppa sedan den med lite inkokt lax och syrad rödlök, sojabönor, rostade pumpafrön och lite färskost