4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Till kantarellpajerna serverade vi en röra av päron, färskost, rosmarin och hackade valnötter, en röra som lyfte pajerna ett snäpp både vad gällde smak och konsistens
Blanda med dill, salt och peppar. Krydda med salt och peppar och servera på pajen. 1300 g kantareller. Nagga degen med en gaffel och ställ kallt i 30 minuter. 1Vispa ihop riven ost, ägg och färskostmed elvisp till en smet
Så medans riset kokade fixade jag köttet. Salt o peppar på ena sidan av lövbiffskivan och bredde sedan ut en rejäl klick med créme bonjour med kantarell
Började kanske i lite fel ordning, med efterrätten först och sedan huvudrätten,. men här kommer iaf receptet på viltskavsgrytan vi lagade igår av de kantareller vi hittade i svampskogen