Färskost med kantareller recept

kantarell Lasagne

kantarell Lasagne

Sätt till färskosten och låt den smälta ner och lägg sist i den frusna spenaten. Börja med att steka kantarellerna i smöret
Fläskfilé och kantareller i sås

Fläskfilé och kantareller i sås

Klicka över färskosten och häll sist över grädden så att den nästan täcker. Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé och kantareller
Västerbottenpaj med kantareller

Västerbottenpaj med kantareller

Vispa ihop västerbotten- och färskostmed en elvisp, det ska blandas ordentligt. Mammas underbart saftiga och goda västerbottenpaj medkantareller
Kantarelltoast med färskost och bacon

Kantarelltoast med färskost och bacon

4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Små smördegspajer med kantareller

Små smördegspajer med kantareller

Till kantarellpajerna serverade vi en röra av päron, färskost, rosmarin och hackade valnötter, en röra som lyfte pajerna ett snäpp både vad gällde smak och konsistens
Kantarellpaj  med färskost

Kantarellpaj med färskost

Stek kantarellerna tills vätskan är borta, och stek dem sedan med purjolök och paprikapulver i olja. Rensa kantarellerna och skär dem i bitar
Snittar med Svamp, Färskost & Bacon - Recept från Crème Bonjour

Snittar med Svamp, Färskost & Bacon - Recept från Crème Bonjour

24 färska champinjoner 6 skivor bacon, stekt och hackad 1 gul lök, finhackad 1 msk matolja 1 matsked mald vitlök 1 pkt (200g) Crème Bonjour Vitlök eller Kantarell Färskost ½ dl parmesanost, riven 1 tsk svartpeppar 1 tsk cayennepeppar    
Västerbottensostpaj med kantareller

Västerbottensostpaj med kantareller

Blanda med dill, salt och peppar. Krydda med salt och peppar och servera på pajen. 1300 g kantareller. Nagga degen med en gaffel och ställ kallt i 30 minuter. 1Vispa ihop riven ost, ägg och färskostmed elvisp till en smet
Lövbiff med färskost

Lövbiff med färskost

medans riset kokade fixade jag köttet. Salt o peppar på ena sidan av lövbiffskivan och bredde sedan ut en rejäl klick med créme bonjour med kantarell
Viltskavsgryta med kantareller

Viltskavsgryta med kantareller

Började kanske i lite fel ordning, med efterrätten först och sedan huvudrätten,. men här kommer iaf receptet på viltskavsgrytan vi lagade igår av de kantareller vi hittade i svampskogen