*Häll på grädden och yoghurten och färskosten. *I medgrönsakerna och fräs tills dom mjuknat lite. *Koka upp och i med salt och buljong efter egen smak, komplettera med mer curry efter egen smak
Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, Tommy Myllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare med broccoli, vitlök och färskost
Fräs grönsakerna i en egen stekpanna. Slå på grädde och ta i färskosten och fonden. Strimla kycklingfilérna och stek i en stekgryta, krydda med salt och svartpeppar
Man kan ju tro att jag kanske borde tänka på ägg när jag planerar att laga en ugnsomelett, men icke… Då fick jag trolla med kylskåpet och skaka fram lite crème fraiche och färskost att göra en krämig äggstanning utav
Lag och garnityr3 dl vatten 2 dl strösocker 1 dl äppelcidervinäger 1 morot, finskivad 0,25 blomkål, finskivade i buketter 2 kålrabbi, finskivade på mandolin och stansade i runda ringar ca 6 cm i diameter 2 gröna tomater, skivade 0,5 jalapeño, urkärnad och finhackad 2 msk färskost salt