Blanda i färskost och endast den tjocka krämiga delen. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad med färska jordgubbar och flingsalt
Rensa resten av jordgubbarna och skiva dem. Ta kakan ur formen och garnera med jordgubbar. jordgubbar. Rensa och mixa 400 g jordgubbar. 600 g färskost. 700 g jordgubbar
Smält After Eighten över vattenbad, och rör därefter samman After Eighten med färskost. )Jag valde att baka tårtan i form av en cheesecake, med en smakkombination av After Eight och jordgubb
För kompott på rabarber är just vad det ligger där i glaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras i portionsform och den är lite enklare att laga till än vanlig cheesecake
Vispa färskost, vispgrädde, florsocker och vaniljsocker till en krämig smet. Botten till den här goda cheesecaken är gjord just på cookies och vill man går det utmärkt att dryga ut Oreosen med chokladcookies, tex Sempers triple chocolate cookies eller några andra cookies man gillar
Vispa färskost, vanilj och florsocker och fyll på i glasen. Det här receptet såg jag plötsligt på baksidan av en påse med frysta jordgubbar och tänkte att det måste jag prova
4 200 g färskost 2 dl gräddfil (eller lättcrème fraiche) 1/2 dl strösocker rivet skal av 1/2 citron 2 nektariner 1/2 l bär (t ex hallon, blåbär eller jordgubbar) 8 digestivekex Lägg till i inköpslistan
Rör färskosten med socker och vaniljsocker, tillsätt rabarberkompotten och den vispade grädden. Det smakar gudomligt med skivade färska jordgubbar över