Skala och grovriv rödbetorna. ca 800 g vitkål. 500 g färskarödbetor. Låt detta koka upp och sedan koka på svag värme i ca 40 minuter eller tills kålen och rödbetorna är mjuka. ca 800 g vitkål
100 g vitkål. 100 g vitkål. Eftersom juicefasta är aktuellt just nu har jag samlat alla mina recept på juicer och smoothies i detta så att ni lättare kan hitta dem
Vissa saker funkar inte så bra att pressa i min råsaftcentrifug, så det hände också att jag pressade juice som jag sedan mixade med spenat, groddar eller färska örter
Dopp i grytan med friterat tunnbröd & snabbinlagda rödbetor. En riktigt mustig och smarrig stuvning gjord på fänkål, spets eller vitkål och en massa kummin, senap och dill
Servera de stekta isterbanden på en hög med kål samt potatis, senapssås och rödbetor till. Skär vitkål i grova bitar och täck med vatten i en kastrull med lock
Du kan också krydda upp buljongen med olika kryddor, både färska och torkade efter smak. Picklade grönsaker av olika slag, lök, gurka, kapris, rödbetor – you name it
Under våren kompletteras basinnehållet med sparris och färskpotatis, på sommaren dyker det upp paprika, sommarlök, majs och squash och under hösten fylls kylen med kantareller, rödbetor och palsternacka
250 g färskarödbetor. en klyfta vitkål (150 g). 250 g färskarödbetor. en klyfta vitkål (150 g). Rysk rödbetssoppa, jag gör den vegetarisk idag eftersom det är måndag