Morötter och rödbetor är ju bara så gott. Blanda därefter dressingen med rödbetorna. Morötterna fick också koka tills de hade lätt tuggmotstånd och dressingen blev densamma, förutom att jag hoppade över lime
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Lägg rödbetorna i en ugnsform och häll på lite olivolja och smaksätt med salt, peppar och timjam (om du använder färsk timjam så tillsätt den först efter röbetorna kommit ur ugnen)
Rödbetor är näst efter morötter närapå stapelvara i Miss Meisters kök. Eller som förra veckan för snart fem åtta månader sedan, då det blev lite av en restrensning i kylskåpet, så fick några skedar vita bönor, en bit blomkål och ett par kokta rödbetor tillsammans uppdraget att agera middagsmat
rödbetor och ingefära. Med några rödbetor kvar i kylen, så blev det en riktig hälsodrink i dag. 2 medelstora skalade rödbetor. 2 medelstora skalade rödbetor