Skala potatis och rödbetor. Krydda steken med rosmarin, salt och peppar och lägg den i en ugnsform. Skär rödbetorna i stora klyftor och potatisen i halvor
Lättkokade i saltat vatten smakar de som morötter med en touch av rödbetor. Det är som stora morötter i storleken och ser ut som rödbetor när man skalar dem
Förrätt medfärskarödbetor och grillad regnbåge med färskpotatis, salsa Asian style och senapssås. Quinoasallad med kyckling, rostade rödbetor och getostkräm
Strö lite riven parmesan över och dekorera med örtblad. En aubergine strimlad med osthyvel. Låt ligga en timme välsaltat vatten med en pressad vitlöksklyfta i
Mozzarellafylld kycklingfilé med tomatpesto och rotsakskaka. Parmesankräm. Börja med rotsakskakan. Tryck till ordentligt längst upp, ställ gärna en till form med vatten i inuti den första för att tynga ned den