– 2st plommon. 2st plommon. Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Fick minsann springa till svärmors trädgård för att plocka plommon innan jag skulle servera dessa till frukost när jobbarkompisarna skulle komma på besök
Dela katrinplommonen i halvor. Tillsätt äpplen, katrinplommon, ingefära, buljongtärning och vatten. 3-4 portioner600 g fläskfilé2 röda äpplen10 katrinplommon4-5 cm färsk ingefära1 köttbuljongtärningCa 3 dl vattenSmör eller oljaSalt, pepparSkär bort eventuella hinnor från fläskfilén. 10 katrinplommon
Släng ner fler färska kryddor om du vill. Sallad med gula plommon, avokado, tomat och mozzarellaAnpassa mängden av ingredienserna utifrån antal portioner och det du gillar bäst
Jag brukar göra på lite olika sätt beroende på om jag använder färska eller frysta champinjoner. Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Dela degen i två delar, och knåda in pecanötterna, dadlarna och katrinplommonen. 150 g färska dadlar (hackade och utan kärnor). 40 g hackade katrinplommon. 150 g färska dadlar. 40 g hackade katrinplommon
Jag älskar att tillsätta en massa grönsaker/rotsaker och den här gången hade jag färskaplommon också men de blev lite väl mjuka och förhöjde nog inte smaken nå