färska fikon (kunde bara inte låta bli. Den smälter långsamt på den värma pizzan men behåller sin färska krämighet och smak på ett så mycket bättre sätt än när man låter den gå varm i ugnen
Häll upp persikorna i durkslag så all vätska rinner av. Det kanske inte går åt alla persikor. 1 burk persikor i sockerlag ( 820 g ) Halvor,inte hela. 150 g frysta hallon ( går bra med färska också )
Rensa färska bär och strö ev lite socker över. Halvera persikorna, kärna ur och skala dem. Varva de vinmarinerade persikorna med bären i en salladsskål eller i coupeglas
Saffranspilaff med persika, mandel och pistage500 g basmatiris750 ml vatten3-4 färskapersikor6 msk rapsolja eller ghee2 msk mandelflarn2 msk osaltade pistagenötter1 finhackad lök1 kanelstång1/2 tsk malen kardemumma2 paket saffran, 1 g1 1/2 tesked salt60 g russin250 ml mjölkSkala pärsikorna, skiva dem i ca 1 cm tjocka skivor
Så persikorna marineras i balsamvinäger och flytande honung. Ni lyfter hur som helst upp persikorna från vinägern och steker/grillar dem tills de karamelliserats
God morgon. Idag är det exakt 3 veckor kvar till SM i BodyFitness. Det börjar bli riktigt tufft med mycket cardio och lite mat men det är bara att bita ihop, fokusera och ha målet i sikte