Färska lammracks recept

Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Grillade lammracks

Grillade lammracks

Lammracks. Lamm är bland det godaste man kan tillaga på grillen och väljer du en detalj som lammracks får du en smakupplevelse utöver det vanliga
Lammracks

Lammracks

Lammracks är så enkelt men känns ändå lite extraordinärt. 500 g lammracks. 500 g lammracks. Lamm är en av få favoriter när det kommer till kött för min egen del
Lammracks med kantarellpytt

Lammracks med kantarellpytt

Putsa lammracksen från senor. Bryn lammracksen runt om, salta och peppra. Lamm. Riv vitlök, hacka rosmarin och blanda med persilja
Lammracks med chevrésås

Lammracks med chevrésås

Då är det påsk igen och vi inledde påsken igår med att laga lammracks. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
Lammracks med honung och senap

Lammracks med honung och senap

Jag vet inte hur många gånger jag hittat recept på lammracks och tänkt att å, vad gott det där ser ut
Lammracks med krämig vitlökssås

Lammracks med krämig vitlökssås

Bryn köttet runtom i en stekpanna med smör. Salta och peppra. Lägg ev på kvistar av färsk rosmarin och bind om med bindgarn
Grillade lammracks med smörkokt lök - Recept | Arla

Grillade lammracks med smörkokt lök - Recept | Arla

Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Lammracks med primörer, svamp och linser

Lammracks med primörer, svamp och linser

Lammracks. Skär upp lammracksen och lägg dem ovan på lammet, ringla över rödvinssåsen och avsluta med att dekorera med en timjankvist