När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Lammracks är så enkelt men känns ändå lite extraordinärt. 500 g lammracks. 500 g lammracks. Lamm är en av få favoriter när det kommer till kött för min egen del
Då är det påsk igen och vi inledde påsken igår med att laga lammracks. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
800 g lammracks. 13 färska knipplökar, stora. 1Sallad800 g färskpotatis 3 färska knipplökar, stora 200 g sparrisbroccoli 250 g grön sparris, späd 2 stjälkar selleri 3-4 msk olivolja salt
Gnid in lammracksen med salt, vitpeppar och färsk repad timjan. lammracks,. 1 kg lammracks. När rödbetorna är klara sänker du värmen på ugnen till 150 grader och sätter in lammracksen. varmrätt 1 kg lammracks