Färska kycklingdelar recept

Kycklingdelar i tomatsås

Kycklingdelar i tomatsås

Häll blandningen över kycklingdelarna och riv över parmesanost. Dimman har legat tät idag och lite snö har fallit
Kyckling Marengo

Kyckling Marengo

Bryn kycklingdelarna på båda sidor i smör i en stekpanna. Stycka kycklingen i portionsbitar, salta och peppra
Kycklinggryta med franska smaker

Kycklinggryta med franska smaker

Salta och peppra kycklingdelarna och bryn dem smör och rapsolja på båda sidor i en stekgryta. Låren är den mest smakrika kycklingdelen
Palak Paneer på Muurikka

Palak Paneer på Muurikka

2 kycklingfiléer eller kycklingdelar i bitar. 2 kycklingfiléer eller kycklingdelar i bitar. Det här var en riktigt bra Muurikka rätt (eller nån annan stekhäll för den delen)
Pasta med oxfilé och kantareller i gräddig sås

Pasta med oxfilé och kantareller i gräddig sås

Vi gör det enkelt för oss och grillar kycklingdelar. Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta med oxfilé
Currygryta med kyckling

Currygryta med kyckling

Fräs lök, äpple och vitlök samt kycklingdelar i en stekpanna i olja och lägg sedan över i en gryta. Stycka hel kyckling i mindre delar - bröst i tre delar, kycklingklubbor i två delar och skär loss vingar
Libanesisk kyckling med valnötter

Libanesisk kyckling med valnötter

Man ska nämligen "baka" in kycklingdelarna i bröd. Det här receptet är hämtat från Buffé och lockade med tillagningssättet
Saffranskyckling till påsk

Saffranskyckling till påsk

1 hel kyckling à ca 1,5 kg eller motsvarande mängd kycklingdelar. ca 1,5 kg eller motsvarande mängd kycklingdelar
Fransk Kycklinggryta

Fransk Kycklinggryta

Slå i den syrade grädden och smaka av såsen med örter, jag använde just timjan, salvia och dragon (välj själv om ni använder färska/frysta eller torkade örter) samt salt och peppar
Fröken Dill i fjällen

Fröken Dill i fjällen

Lägg kycklingdelarna ut i en långpanna.  Äntligen tillbaka. Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat