200 g kräftstjärtar. 1200 g färska champinjoner. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Låt kräftstjärtarna rinna av. Nyförälskade kräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g. Nyförälskade kräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g
Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar. 250 g färska champinjoner
frysta eller färska. Tina kräftstjärtarna om de är frysta och låt dem rinna av. Blanda försiktigt i grönsakerna, kräftstjärtar och örtkrydda och hetta upp
Pasta med heta kräftstjärtar 2 port1 pkt färsk bandpasta1 burk kräftstjärtar i lag1 röd paprika1 liten gul lök1 vitlöksklyfta1 msk vetemjöl1 msk kycklingfond2½ dl matlagningsgrädde1 tsk sambal oelek (minska om du inte gillar så starkt)chiliexplosionkrydda salt, pepparKoka pastan. Pasta med heta kräftstjärtar 2 port
400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake
 Coop’s kräftstjärtar på burk kommer jag inte att handla mer. Lägg kräftstjärtar eller räkor över. Gratinerad Rödspätta Jag köpte några spättafiléer med mig när jag åkte för att hälsa på Mamma
Så typ en halvtimme senare så satt vi med rykande färska och varma kräftor. Så jag googlade fram ett recept på Arla som hette "nyförälskade kräftstjärtar" men den titeln kändes konstig på rätten som jag serverade maken och kusinen