Ha i alla resterande ingredienser utom saltet och svartpepparn (häll av konserverade kikärtor och skölj dem under rinnande kallt vatten innan de tillsätts)
Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtor med vitlök och persilja, så gott och nyttigt. Ca 400-500g kokta kikärtor Några matskedar god olivolja Hackad färsk persilja Ca 1 klyfta riven vitlök Salt efter smak Gör så här. )Kram Ca 400-500g kokta kikärtor
Kryddiga kikärtor med hirs & stekt zucchini – olivoljefrästa kikärtor i spiskummin, koriander, vitlökspulver, curry och aningens cayennepeppar med färsk tomat och en klick smör serverat till buljongkokt hirs och olivoljestekta skivor av grön zucchini
Stora vita bönor är också goda kalla liksom kikärtor. Eftersom jag hade en hel bytta kvar med kokta kikärtor från en annan dag fick de bli smaksatta och liksom stå för sig själv för omväxlings skull
Tillsätt kikärtor, selleri och morot och fräs ett par minuter. 400 g kikärtor. 4 port. 500 g torsk (färsk eller fryst och tinad), skuren i portionsbitar
Ugnsrostade kikärtor är gott. Och dessutom behöver du inte bara äta dessa kikärtor framför favoritfilmen på fredagskvällen - de går minst lika bra att slänga i salladen för att piffa till den lite extra
Jag testade därför att byta ut den traditionella fisken i mitt gamla recept mot kokta kikärtor. Tuggmotståndet i kikärtorna gav en alldeles utmärkt kontrast till det mjuka, fluffiga potatismoset
Kikärtor. Sila av kikärtorna och spola dem i kallt vatten. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och kikärtor på medelvärme och krydda med paprikapulver, cayennepeppar och en nypa salt
Morot, kikärtor, paprika, lök, ingefära och tomat samsas också där i. Ni kokar samman en gryta som består av gröna linser, morötter, paprika, ingefära, kikärtor, lök och plommontomater på burk