200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färskahallon eller andra. 250 g färskahallon eller
Garnera med de färskahallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. 250 g frysta hallon. 150 g färskahallon. 1Hallonmousse250 g frysta hallon 75 g kesella 2 tsk socker 2 dl lätt mjölk 1,5 tsk gelatinpulver. 1Garnering50 g färskahallon 1-2 dl grädde, vispadKör hallonen i en mixer eller matberedare tillsammans med kesellan
Servera med färskahallon. Igår åt jag fläderparfait på min födelsedag. En helt otroligt god dessert gjord på resterna av min flädersaft från i somras (jag förvarar alltid min i frysen)
På den stora dagen blev det tårta, (jag bakade efter önskemål den här chokladtårtan igen), men vid en mindre kalasfika önskade sig mormor några hallonmuffins att bjuda vännerna på
GI kladdkaka med vispgrädde & färskahallon. Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Tiden springer ifrån oss och snart är det påsk. Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm