groddar. Färska vårrullar är en traditionell vietnamesisk favorit som kallas goi cuon. groddar. Saker du gillar, strimlade tunt (jag använde färska champinjoner, röd paprika, gurka, äpple, men morot, selleri och )
Jag älskar groddat bröd. I synnerhet detta som ni ser på bilden. ett handgjort broccolibröd på de allra bästa ingredienserna, som blivit solbakat långsamt i 40°, för att bevara alla fina näringsämnen
Just sommartid så är ju den färska vitkålen alldeles underbar. Jag skulle egentligen ha böngroddar men de var slut så jag tog solrosskott, supergott det också
– 10 färska dadlar. 10 färska dadlar. Igår var det chokladens dag och det uppmärksammade jag med att rulla galet goda chokladbollar med groddat bovete som bas
-) Jag tycker om att ha olika strukturer i maten, därför är en del hackat och en del strimlat, groddarna och linserna är bara värmda för att hålla sin fräschör
Smörj ett ugnsfast fat och blanda morötter, svamp och böngroddar. cirka 125 g, skinnfria 3 cm färsk ingefära 2 vitlöksklyftor 1 lime 1-2 msk soja 2 morötter 150 g svamp, t ex trattkantareller eller shiitake 150 g färskaböngroddar 2 dl teriyakisås (finns i asiatiska hyllan) 1 msk sesamfrön Skala och hacka ingefära och vitlök. 150 g färskaböngroddar