Färska groddar recept

Färska vårrullar med sting

Färska vårrullar med sting

Vi hade färska räkor, blandade grönsaker, färsk koriander, groddar mm till. Igår kväll åt vi färska vårrullar, ett tips jag fick av en väninna
Färska vårrullar (Goi cuon)

Färska vårrullar (Goi cuon)

groddar. Färska vårrullar är en traditionell vietnamesisk favorit som kallas goi cuon. groddar. Saker du gillar, strimlade tunt (jag använde färska champinjoner, röd paprika, gurka, äpple, men morot, selleri och )

Groddade mungbönsbiffar

Ibland groddar jag lite saker. Denna gången fanns det massvis av både mungbönsgroddar och kamutvetegroddar
Groddat broccolibröd med bönröra

Groddat broccolibröd med bönröra

Jag älskar groddat bröd. I synnerhet detta som ni ser på bilden. ett handgjort broccolibröd på de allra bästa ingredienserna, som blivit solbakat långsamt i 40°, för att bevara alla fina näringsämnen
Coleslaw med avokado, melon och groddar

Coleslaw med avokado, melon och groddar

Just sommartid så är ju den färska vitkålen alldeles underbar. Jag skulle egentligen ha böngroddar men de var slut så jag tog solrosskott, supergott det också
5:2 Räkwok med curry och groddar

5:2 Räkwok med curry och groddar

Räkwok med curry och groddar. Fördela groddarna över. 180 g böngroddar. Idag blir det provlagning av ett recept från boken vi skrev om igår
Chokladbollar på groddat bovete

Chokladbollar på groddat bovete

– 10 färska dadlar. 10 färska dadlar. Igår var det chokladens dag och det uppmärksammade jag med att rulla galet goda chokladbollar med groddat bovete som bas
Asiatisk kyckling med groddar och puy-linser

Asiatisk kyckling med groddar och puy-linser

-) Jag tycker om att ha olika strukturer i maten, därför är en del hackat och en del strimlat, groddarna och linserna är bara värmda för att hålla sin fräschör
Kålsallad med groddar

Kålsallad med groddar

Toppa salladen med groddar och apelsinklyftor. 40 g Groddar. 1. Skölj alla ingredienser till salladen. Skiva salladen och grovhacka rödkålen

Fiskrecept med ansjovis eller groddar

Smörj ett ugnsfast fat och blanda morötter, svamp och böngroddar. cirka 125 g, skinnfria 3 cm färsk ingefära 2 vitlöksklyftor 1 lime 1-2 msk soja 2 morötter 150 g svamp, t ex trattkantareller eller shiitake 150 g färskaböngroddar 2 dl teriyakisås (finns i asiatiska hyllan) 1 msk sesamfrön Skala och hacka ingefära och vitlök. 150 g färskaböngroddar